Huolto- ja vikakorjauspalvelumme on suunnattu sopimusasiakkaillemme, jotka ovat talo- ja kiinteistöyhtiöitä, isännöintitoimistoja, kiinteistöhuoltoliikkeitä, vuokratalotoimijoita ja muita kiinteistöalan ammattilaisia. Huollamme ja korjaamme kiinteistösi tekniset järjestelmät, ilma, lämpö, vesi ja automatiikka.

Ilmanvaihtokone

Ilmanvaihtojärjestelmän huolto

Ilmanvaihtojärjestelmät ovat muuttuneet viimeisen vuosikymmenen aikana paljon. Ilmanvaihtojärjestelmiin on lisätty paljon tekniikkaa ja älyä. Huoltotoimiin sisältyykin perinteisen huoltotyön lisäksi entistä enemmän tietoteknistä osaamista vaativaa huoltotyötä.

Pyydä tarjous
LJH huolto

Lämmönjakohuoneen huolto

Lämmönjakojärjestelmän vuotuiset huoltotoimet jäävät usein tekemättä. Laadimme jokaisen huollon jälkeen huoltopöytäkirjan, josta selviää tehdyt toimenpiteet, tarvittaessa tehdyt korjaukset sekä muut havainnot. Voit olla varma että kiinteistösi sydän on kunnossa.

Pyydä tarjous
Toimilaite

Automaatio- ja säätölaitehuolto

Kiinteistösi automaatiojärjestelmä jää usein ilman säännöllistä huolenpitoa. Meillä automaatiojärjestelmän etävalvonta voidaan liittää osaksi huoltosopimusta. Valvomme automatiikan säätöjä jatkuvasti ja testaamme järjestelmän toiminnan huoltokäyntien yhteydessä.

Pyydä tarjous