Ilmanvaihto kuntoon.

Arvioimme ilmanvaihdon nykytilan.

Talot ovat erilaisia, asukkaat ovat erilaisia. Kahta samanlaista ei ole. Siksi ilmanvaihdon nykytilan tarkastus on tärkeä. Tarkastuskäynnillä asiantuntijamme arvioivat kiinteistösi ilmanvaihtojärjestelmän nykykunnon ja toimivuuden sekä laativat työstä raportin. Mikäli ilmanvaihdosta löytyy vikoja tai muuta parannettavaa, näistä kirjataan raporttiin toimenpide-ehdotukset kustannusarvion kera.

Säännöllinen huolto on rahan säästöä.

Ammattilaisten tarkastama ja huoltama kohde on taloudellinen ja turvallinen.

Tarvitaan ammattilainen huomaamaan viat ja puutteet ajoissa. Usein korjaamme viat heti huoltokäynnin yhteydessä ilman turhia ajoja tai varaosien hakuja. Nopeaa ja kustannustehokasta. Energiankulutus ja vikahälytykset vähenevät merkittävästi asianmukaisesti huolletuissa kohteissa.

Ilmanvaihto on kiinteistösi keuhkot.

Asiantuntijamme arvioivat kanssasi milloin ja miten olisi aika uudistaa.

Ilmanvaihdon modernisointi vaatii eri osa-alueiden huomioimisen ja yhteensovittamisen. Asumismukavuus paranee ja käyttökustannukset laskevat kiinteistön arvon noustessa, samalla huomioidaan tulevat uudistukset sekä tulevaisuuden tarpeet.

Oletko kyllästynyt älyttömään säästämiseen?

Asiantuntijamme tunnistavat, mitkä asiat ovat pielessä.

Löydämme kehityskohteet nopeasti ja kohdistamme toimenpiteet oikeisiin asioihin. Emme tee turhia korjauksia. Nopeaa ja tehokasta.