Korjauspalvelumme auttaa vian yllättäessä. IVPLUS on ilmanvaihdon erikoisliike, jolla on RALA-pätevyys ilmanvaihdon puhdistus-, mittaus- ja korjaustöihin. Olemme valtuutettu Vallox-huoltoliike, valtuutettu Swegon Ilmateknikko-yritys sekä Ouman-järjestelmäpartneri.

Suoritamme vianhaun ja korjauksen ripeästi ja ammattitaidolla. Asentajamme korjaavat vialliset ilmanvaihtokoneet, sähkömoottorit ja niihin liittyvät ohjaukset sekä automatiikan.

hvac technician install ducted heat recovery ventilation system with recuperation

Uusissa ilmanvaihtokoneissa on automatiikkaa ja elektroniikkaa enemmän kuin vanhoissa koneissa. Siksi koneiden vianhaku on yhä useammin erilaisten sähkö- ja elektroniikkavikojen etsintää. Valtuutettu huoltoliike on turvallinen valinta, meidät on valittu edustamaan laitevalmistajaa haastavissa asiakaspalvelutehtävissä. Asentajamme käyvät säännöllisesti laitevalmistajan huoltokoulutuksissa päivittämässä osaamistaan.

Modern home control app with flat interface on tablet display. Woman holding tablet. Sun light in background. Close-up.

Ilmanvaihtojärjestelmien etähallintaratkaisut ja ohjausjärjestelmät ovat olennainen osa ilmanvaihtojärjestelmien korjauksissa. Usein korjaustyön yhteydessä on järkevää päivittää myös ilmanvaihdon ohjausjärjestelmä vanhasta tehostusjaksojärjestelmästä tarveperusteisesti ohjattuun, etähallittavaan järjestelmään.