Tarkastuspalvelut ovat kätevä työkalu kiinteistöpäälliköille, isännöitsijöille ja taloyhtiön hallituksille selvittää millä tasolla kiinteistön ilmanvaihto- ja automaatiojärjestelmät ovat ja miten niitä on huollettu. Tarkastusraportissa esitellään ongelmakohdat ja annetaan yksityiskohtainen toimenpide-ehdotus kustannusarvioineen asioiden kuntoonsaattamiseksi. Järkevä tapa on teettää aina uusissa kohteissa ns. vastaanottotarkastus, jotta heti alkuun saadaan riittävät alkutiedot sekä tietämys kiinteistön teknisestä kunnosta.  Vahingon sattuessa taloyhtiön hallituksen on pystyttävä osoittamaan huolellinen menettely, riittävä asiantuntijoiden käyttäminen on osoitus huolellisesta toiminnasta.

Ilmanvaihtokoneen tarkastus

Ilmanvaihtojärjestelmän tarkastus

Tarkastuksessa käydään läpi ilmanvaihtokoneiden toiminta ja kunto sekä järjestelmän toimivuus. Vaikka ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdettaisiin säännöllisesti, ilmanvaihtokoneessa voi olla vikoja. Siksi ilmanvaihtokone kannattaa huollattaa IVPLUSsalla tai ainakin tarkastuttaa vähintään muutaman vuoden välein.

Pyydä tarjous
Automaation tarkastus

Automaatiojärjestelmän tarkastus

Automaatiojärjestelmän tarkastuksessa järjestelmä käydään läpi huolellisesti ja sen toiminta eri tilanteissa testataan. Testauksen tulokset raportoidaan ja mahdolliset viat ja ongelmat laitetaan kuntoon.

Pyydä tarjous