IVPLUS Oy on talotekniikan asiantuntija

Talotekniikan palvelut yhdestä paikasta

Olemme talotekniikan huoltoihin, tarkastuksiin ja modernisointeihin erikoistunut asiantuntijayritys. Huolehdimme vaativien yritysasiakkaidemme talotekniikan toimivuudesta.

Meiltä saat korkealuokkaisia taloteknisten LVIA-järjestelmien huolto-, tarkastus- ja modernisointipalveluita, joilla parannetaan asumisviihtyvyyttä, lasketaan käyttökustannuksia ja nostetaan kiinteistön arvoa.

Työtämme ohjaavat perusarvot

Talotekniikan osaamisalueet

Laaja-alainen kokemus talotekniikan huollosta ja kiinteistöjen teknisestä arvioinnista antavat vahvan näkemyksen siitä, mihin asioihin kiinteistöjen omistajien tulisi suunnata resurssinsa seuraavien vuosien aikana.

Panosta näihin

Tekniset tarkastukset
Kiinteistöjen energiatehokkuus
Talotekniikan modernisointi
Tekninen LVIA-huolto
Vianetsintä- ja korjaus
Henkilöstöä

Etsimme uusia osaajia

Automaatio-asiantuntija

Haemme kiinteistöautomaation mahdollisuudet ja rajoitteet tuntevaa, ohjelmointi- ja asennustaitoista henkilöä. Olet oppimishaluinen ja -kykyinen ja tulet ihmisten kanssa toimeen. Pystyt työskentelemään ryhmässä, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön.

Talotekniikan huoltoasentaja

Etsimme talotekniikan huoltoasentajaa PK-seudulle monipuolisiin talotekniikan huolto-, korjaus-, ja modernisointitehtäviin. Soveltuva koulutus on esimerkiksi talotekniikan tai LVI-asentajan perustutkinto, jossa suuntautuminen joko ilmanvaihtoon tai putkipuoleen.

Toivomme hakijoilta 3-5 vuoden työkokemuksen lisäksi ajokorttia sekä mahdollisimman monipuolista koulutustaustaa sekä tottumusta tietokoneen käyttöön. Erilaiset koulutukset ja pätevyydet ovat eduksi. Monipuolinen työkokemus sekä huolto- että asennustöistä helpottavat työssä onnistumista.

Sähkö- ja automaatioasentaja

Etsimme sähkö- tai automaatioasentajia, monipuolisiin talotekniikan huolto-, korjaus-, ja modernisointitehtäviin.

Toivomme hakijoilta 3-5 vuoden työkokemusta kiinteistöautomaation ja säätölaitteiden sekä kiinteistösähköasennus- ja huoltotöistä. Lisäksi edellytämme ajokorttia sekä tietokoneen käyttötaitoa. Erilaiset koulutukset ja pätevyydet katsotaan eduksi. Monipuolinen työkokemus sekä huolto- että asennustöistä helpottavat työssä onnistumista.

Yhteistyössä